Πληκτρολογείστε τι ψάχνετε:

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40€

Newsletter

Εγγράψου στο newsletter της εταιρίας μας και ενημερώσου για τις νέες αφίξεις, τα τελευταία μας νέα, και τις προσφορές μας όλο το χρόνο 

Πολιτική επιστροφών

H εταιρία μας εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα που κατασκευάζουμε και πωλούμε στο οn line κατάστημα είναι σε άριστη κατάσταση. Αν, ωστόσο, δε μείνετε ευχαριστημένοι με την ποιότητα, το χρώμα, την εφαρμογή ή το μέγεθος ενός προϊόντος μπορείτε να το επιστρέψετε και να επιλέξετε ένα άλλο μέγεθος ή χρώμα. Θα χαρούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν δε σας ευχαριστεί με άλλο προϊόν μας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Αν επιθυμείτε να γίνει αλλαγή εμπορεύματος που αγοράστηκε από την Seven Denim με άλλο μέγεθος ή χρώμα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο site ή μέσω email, προκειμένου να βρούμε τον καλύτερο τρόπο αντικατάστασης.

Υπεύθυνος για την επιστροφή του δέματος είναι ο πελάτης.

Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier της εταιρείας μας.

Επισημαίνεται ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο για προϊόντα που αγοράστηκαν από το επίσημο site της εταιρίας.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν. Επικοινωνήστε με e-mail στη διεύθυνση info@sevendenim.gr. Προϊόντα που έχουν πλυθεί, φορεθεί δε μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχθούν.