Πληκτρολογείστε τι ψάχνετε:

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 40€

Newsletter

Εγγράψου στο newsletter της εταιρίας μας και ενημερώσου για τις νέες αφίξεις, τα τελευταία μας νέα, και τις προσφορές μας όλο το χρόνο 

Όροι Χρήσης

 

Γενικοί Όροι

Η εταιρία με την επωνυμία «SEVEN DENIM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» και διακριτικό τίτλο «SEVEN DENIM» με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (Λέκκα, Ωραιόκαστρο, ΤΚ 570 13), σας υποδέχεται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.sevendenim.gr μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα της εταιρίας, ενώ παράλληλα να πραγματοποιείτε αγορά των προϊόντων της επιλογής σας.

Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του καταναλωτή, δημιουργήσαμε το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να ενημερώνονται για όλα τα νέα και τις δραστηριότητες της εταιρίας, ενώ παράλληλα οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν εξ αποστάσεως αγορές των προϊόντων της εταιρίας που διατίθενται μέσω του eshop.

Προτρέπουμε τον καταναλωτή να διαβάσει τους όρους χρήσης που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας σχετικά με τα δικαιώματα και τις δεσμεύσεις των 2 συναλλασσόμενων μερών.

Όροι Χρήσης

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του επισκέπτη του eshop 1) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, 2) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του eshop και 3) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του eshop καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών.

Επίσης, η εταιρία έχει δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τις τιμές χωρίς προειδοποίηση, όταν και μόνο οι τιμές αυτές δεν αφορούν σε παραγγελίες που ήδη έχουν καταχωρηθεί με επιτυχία.

Οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν ελεύθερα στην παρούσα ιστοσελίδα και να πραγματοποιήσουν αγορές των προϊόντων που υπάρχουν προς διάθεση και αγορά. Τα προϊόντα προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους Χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο Χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί εκ της αντισυμβατικής του συμπεριφοράς.

Ο χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε παραγγελίας μέσω του παρόντος eshop, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού ή κινητού σου τηλέφωνου, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας, καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρία σύμφωνα με το άρθρο 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν άλλως επιβληθεί εκ του Νόμου.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα εμπορικά σήματα, το σύνολο των κειμένων, οι φωτογραφίες, τα οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα σχέδια ενδυμάτων και άλλων προϊόντων, αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων.